0631/782 5680

logo1.png

webstart csomag

Igényes online jelenlét vállalkozásod bemutatására.

✓ 1 logó koncepció


Vektrografikus kidolgozása a logódnak a te vagy adott esetben a mi elképzelésünk alapján. A logóhoz arculati színpaletta is jár, illetve látványtervek, amelyek segítenek életszerűen bemutatni a logót. Az elkészült koncepción élhetsz módosítási lehetőséggel.
✓ One-page weboldal + SEO


A one-page weboldal strukturájában az egyszerűbb, bár napjainkban egyre trendibb aloldal nélküli elrendezést jelenti. Amikor a látogató menüpontra kattint, az oldal nem nyit meg egy új aloldalt, hanem legörgeti a nézetet a megfelelő szegmensig. Egy one-page weboldal is teljes értékű weboldalként funkcionál, lenyűgöző webdesignnal, vásárlásösztönző CTA gombokkal és kapcsolati űrlappal, ahol kapcsoaltba tudnak lépni veled.
✓ Névjegykártya


Bár ez inkább offline megjelenéshez tartozik, a névjegykártya funkciója a technológiai fejlődés ellenére sem vesztett jelentőségéből. A személyes találkozók során nagy szerepet tölt be a direkt forgalom weboldalra történő átirányításában. A névjegykoncepciónál egyeztetjük az esetleges elképzeléseket, majd látványtervekkel küldjük meg a tervezetet, amin van lehetőséged módosítani. A terv véglegesítését követően nyomdakész formátumban is megküldjük. Igény esetén nyomtatást is vállalunk külön árajánlat alapján.
✓ Facebook borítókép


A social media jelenlét fontossága egy induló vállalkozásánál teljesen evidens. A facebook vállalati oldalánál a borító szegmens képezi a legnagyobb kommunikációra alkalmas felületet, amely elég impozáns helyen van. Ezt a helyet egy grafikailag megtervezett, arculati stílust követő infomatív borítóképpel használjuk ki.
✓ 4 grafikus poszt


4 grafikus poszt készítése egyeztetés alapján, melyeket a rendelkezésedre bocsátunk. A posztok 1:1-es és 16:9-es arányban készülnek, így alkalmasak az instagrammon történő közzétételre is.
HATÁRIDŐ


Az első 1 hétben a logó és a névjegy tervezésével foglalkozunk, majd rátérünk a webfejlesztésre, ezután pedig a social media felületekre. A teljes munkálathoz 1 hónapos időtartamra van szükségünk, ami a módosítási körök intenzitásától függően több is lehet.

MEGRENDELÉS

arrow&v
 

Tekintsd meg a többi csomagunkat is!

WEBSTART Csomag

BRANDSTART Csomag

BRANDROCKET Csomag

Kapcsolat

WEBWE Kreatív Digitális Ügynökség - Komplex online megjelenés induló vagy a digitális térre újonnan belépő vállalkozásoknak. Erősségünk a design és a bizalom. Grafikai tervezés, weboldal készítés, közösségi oldal kezelés, grafikus borítóvideó, stúdió munkálatok.

+3631 782 5680

Budapest, XIV.

Maradjunk kapcsolatban! Fontos híreket, trükköket és tippeket küldünk neked spam helyett.

WEBWE Kreatív Digitális Ügynökség   |    All rights officially reserved.