0631/782 5680

logo1.png

Miért fontos, hogy a logó készítését szakemberre bízzuk?

Frissítve: 2019. nov 8.


Miért kell a logó készítését profikra bízni?

Most indítod a vállalkozásod? Akkor biztos vagyok benne, hogy gondolkodtál már azon, hogy milyen kiadásokra számíthatsz és azon kezdtél el töprengeni, hogy min tudnál spórolni. Ez természetes, hiszen az induláskor - de persze később is - minden fillér számítani fog. De ügyelned kel arra, hogy mi az amin nem szabad spórolni? A LOGÓ készítésén semmiképp! Az első benyomás-keltés értékes és döntően fontos pillanatait. Ne szúrd el!

Engedd meg, hogy egy hasonlattal szemléltessen, miért nem szabad sajnálni a pénzt és az időt a logó elkészítésénél. Miért fontos a minőségi munka?

A bejgli tésztáját elkészítetted magad, már a deszkán fekszik szépen kinyújtva, nincs más hátra, mint hogy lelket lehelj belé. A lélek pedig a bejgli esetében (a tészta mellet) a töltelék. Sok múlik rajta: igazán édesen omlós ettől lesz a süti, szóval az elkészítésére ne sajnáljuk az időt, a figyelmet és pénzt.Persze az egyszerűbb módot is választhatod, ellátogathatsz egy közeli boltba és leemelheted a polcról, de amint a kosaradba került, már hiányérzeted lesz, mert tudod, hogy nem az igazi, csak pénzkidobás az ablakon. Te nem akarod ezt érezni, ugye?


Milyen előnyökkel jár, ha van egy jó logód?


Egyedi leszel, különleges és hatást gyakorolsz: hatalmas a reklámzaj és neked ki kell tűnnöd a tömegből, ez nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Gondolj csak bele mennyivel másabb hatást kelt egy céges bulira vitt házi készítésű bejgli, mint a bolti? Mindenki a Te sütidet akarja majd megkóstolni. Így fókuszba kerülsz és előnyt szerzel, mert RÁD emlékezni fognak.


Pozitív üzenetet közvetítesz magadról: a profi logó azt üzeni, hogy minőségi terméket/szolgáltatást árulsz. Azt üzeni, hogy törődsz magaddal, a céged arculatával – igényes vagy. De ne feledd, nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! Egyedi logó nélkül nem fognak üzleti partnereid komolyan venni, fontossága vitathatatlan. Különböznöd kell másoktól, vizuálisan is jobbnak lenni a versenytársaknál nem mondom, hogy egyszerű, de ha jó szakembert választasz, egyedi és hatékony logód lehet. Az elkészítése nem kiadás, nem költség, nem pénzkidobás, hanem megtérülő BEFEKTETÉS.


Na de kire bízzuk az elkészítését? Ismerősre vagy szakemberre?


Az ismerős biztosan olcsóbb. Tudom, tudom a megtakarítás nagyon fontos, de ahogy a cikkem elején is írtam, át kell gondolnunk mi az amin nem szabad spórolni. Az ismerős azért lesz olcsóbb, mert nem ebből él, nincs cége, nincs felmerülő kiadása, nincs igazán buknia valója. Ez nem baj persze. Viszont az ismerősöd nem ad számlát, nincs garancia, nincs weboldala, portfóliója, nincs referenciája, a szakértői tudása kérdéses, minden kockázat és a felelősség a tiéd. Ezzel szemben a grafikus szakember rendelkezik szakmai tudással amit folyamatosan fejleszt, rendelkezésére áll a szükséges környezet, technika háttér, számlát ad. A szakértői tudásáról pedig képet kaphatsz a weboldaláról, és az eddigi referencia munkái alapján. Tehát az Én válaszom az, hogy bízd szakemberre, Te pedig tedd a dolgod, keress pénzt. Az időd értékes, ne pazarold, dolgozz a vállalkozásodban. Legyél más mint a többiek, kell egy jó logó, ne akard megúszni! Pont.42 megtekintés0 hozzászólás
webwe

CONSULTING APPOINTMENT

Kérj időpontot díjmentes konzultációra!

Az első alkalom során megismerjük céljaid, és felmérjük mire van szükséged.

1 órás konzultáció, amely alapján összeállítjuk online megjelenési stratégiádat.

Telefonon, Skypon, Zoomon, vagy akár személyesen is kérheted.

Rugalmasan, kizárólag az általad megfelelő módon és időpontban keresünk meg.

Kiértékeljük online megjelenésed (ha van), és elmondjuk min érdemes változtatni.

Maradjunk

kapcsolatban!

WEBWE | Telefonszám
WEBWE | Email cím
WEBWE | Webolal
WEBWE | Google Fiók
footerline_Rajztábla 1.png
  • WEBWE - Instagram Oldalkezelés
  • WEBWE - Facebook Oldalkezelés

WEBWE Kreatív Digitális Ügynökség   |    All rights officially reserved.