0631/782 5680

logo1.png

brandrocket csomag

Márkád ismertté tétele a netes felületeken, célcsoportod elérése.

✓ Dinamikus logó


3 logókoncepció kidolgozása a te vagy adott esetben a mi elképzelésünk alapján, látványtervekkel és arculati színpalettával. A 3 koncepció közül 1 választható amelyen még élhetsz módosítási lehetőséggel. A mozgásdinamikát a választott koncepcióhoz rendeljük hozzá. A dinamikus logó a mozgásával egy teljesen új szintre emeli a logódat, a mozgással sokkal attraktívabb lesz, és a finom mozdulatokkal képes kifejezni az arculatod stílusát. Nagyon kevés vállalkozás rendelkezik dinamikus logóval.
✓ Shop/Booking oldal + SEO


Hagyományos weboldal aloldalakkal, automatizmusokkal, kapcsolati űrlappal és kiemelkedő, arculat szerinti webdesignnal. Akár one-page designt is alkalmazhatunk igény esetén. Az oldal webshopként is funkcionálhat, mivel alkalmas arra, hogy online fizessenek az ügyfeleid, akár előleget, akár terméket vagy más szolgáltatást. A booking modul lehetővé teszi a fizető időpontofoglalást, jelentkezést kurzusokra. A részletes specifikációt minden esetben közösen egyeztetjük.
✓ Névjegykártya


Bár ez inkább offline megjelenéshez tartozik, a névjegykártya funkciója a technológiai fejlődés ellenére sem vesztett jelentőségéből. A személyes találkozók során nagy szerepet tölt be a direkt forgalom weboldalra történő átirányításában. A névjegykoncepciónál egyeztetjük az esetleges elképzeléseket, majd látványtervekkel küldjük meg a tervezetet, amin van lehetőséged módosítani. A terv véglegesítését követően nyomdakész formátumban is megküldjük. Igény esetén nyomtatást is vállalunk külön árajánlat alapján.
✓ Facebook borítóvideó


A social media jelenlét fontossága egy induló vállalkozásánál teljesen evidens. A facebook vállalati oldalánál a borító szegmens képezi a legnagyobb kommunikációra alkalmas felületet, amely elég impozáns helyen van. Ezt a helyet egy grafikailag megtervezett, arculati stílust követő animált grafikus borítóvideóval használjuk ki. A videóhoz saját készítésú vagy stock média elemeket használunk. A tartalmat minden esetben egyeztetjük.
✓ 12 grafikus poszt


12 grafikus poszt készítése egyeztetés alapján, melyeket a rendelkezésedre bocsátunk. A posztok 1:1-es és 16:9-es arányban készülnek, így alkalmasak az instagrammon történő közzétételre is. A videó poszt animált grafikus videóból készül, előre egyeztett tartalommal. Attraktív, figyelemfelkeltő és alkalmas hirdetési kampányok felállítására is.
HATÁRIDŐ


A teljes munkálathoz 4-6 hetes időtartamra van szükségünk, ami a módosítási körök intenzitásától függően több is lehet.
3 blog


A blogírás a tartalommarketing és a keresőoptimalizálás alapja. Nagyon fontos a rendszeres, legalább havi 3 minőségi blog megírása, így ebben a csomagban az elsőt megírjuk neked. Kulcsszórorientált cikk megírása 5-600 karakterszám között, grafikialag megtervezett borítóképpel, amely a social media megosztásoknak is attraktív megjelenést biztosít. A cikk témáját minden esetben egyeztetjük. A blogírás szolgáltatásunk tartalmazza a szakmai felkészülést is az adott témában.
Google Ads Kampány


Tartalmaz 1 szöveges kampány felállítását és elindítását a google ads szolgáltatásban. A kampány 3 hirdetésvariációt tartalmaz hirdetési bővítményekkel illetve kulcsszó kutatással. A csomagban benne van az első hónap eredményeinek kiértékelése, a redundáns kulcsszavak cseréje.
Céges e-mail


Céges vállalati levelező felállítása grafikus email aláírással és saját domainnel. G-Suite fiók regisztrációval történik, így a céges leveleződ gmail alapú lesz. A tárhely és a leveleződ közötti biztonsági hitelesítést minden esetben elvégezzük, hogy a leveleid ne spam mappába kerüljenek.
1 hírlevél


Adatbázis építés, feliratkozók gyűjtése és hírlevél kiküldése egyeztett tartalommal. A hírlevél lehet tájékoztató jellegű, vásárlás ösztönző, stb. A hírevél grafikailag megtervezett html formátumú, így attraktív és figyelem felkeltő, minőségi szöveges tartalommal.

MEGRENDELÉS

arrow&v
 

Tekintsd meg a többi csomagunkat is!

WEBSTART Csomag

BRANDSTART Csomag

BRANDROCKET Csomag

Kapcsolat

WEBWE Kreatív Digitális Ügynökség - Komplex online megjelenés induló vagy a digitális térre újonnan belépő vállalkozásoknak. Erősségünk a design és a bizalom. Grafikai tervezés, weboldal készítés, közösségi oldal kezelés, grafikus borítóvideó, stúdió munkálatok.

+3631 782 5680

Budapest, XIV.

Maradjunk kapcsolatban! Fontos híreket, trükköket és tippeket küldünk neked spam helyett.

WEBWE Kreatív Digitális Ügynökség   |    All rights officially reserved.